donderdag 8 februari 2018

Zomaar

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een creatie zien die ik gemaakt heb met het prachtige design papier "Vintage Roses" van Noor! Design.


Als basis heb ik de nieuwe Dutch card art "Hearts" van Dutch Doobadoo genomen. Normaal zit er maar aan 1 kant hartjes, maar ik heb hem aan beide kanten gedaan. Ik ben begonnen met wit karton, de hartjes heb ik los gesneden, zodat je ze een beetje om kunt buigen. In het midden heb ik een mooi plaatje gemat op een mooie ronde mal van Noor! Design.

Noor! Design - Blauwe mal - Cirkel Vlinder + Bloemen

 Links boven heb ik de stansmal Heart uit roze karton gestanst.

Noor! Design - Scr@p! - Stansmal Heart

Verder heb ik alles een beetje gepimpt met een papieren kleedje, een strik van organze, een stukje ribbelkarton, een kantje en een ronde tekst.

Noor! Design - Paperpad A4 - Vintage Roses

Beide zijkanten heb ik een al wat oudere mal van Noor! Design uit wit karton gestanst, hierop heb ik de nieuwe Chrysant van Noor! Design gedaan.

Noor! Design - Floral Flourishes - Chrysant     Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil Rand

Het lijkt veel, maar dat valt reuze mee. Aangezien de kaart niet uit zichzelf staat, heb ik er een kaartenstandaard bij gemaakt, ook deze is van Dutch Doobadoo. Op de hartjes aan de zijkanten heb ik met een Pearl pen van Dutch Doobadoo nog enkele pareltjes gemaakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer een beetje heb kunnen inspireren, alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !

0 reacties:

Een reactie posten