zaterdag 12 december 2015

Fairytale

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie iets laten zien wat jullie niet van mij gewend zijn. Ik heb namelijk voor het 1st een scrapbook layout gemaakt. En leuk dat ik het vond om te doen! Dus dit wordt zeker niet mijn laatste.


En dit is hem dan geworden hij heeft een formaat van 16 x 21.5 dus hij is niet heel groot maar groot genoeg om mee te beginnen om te scrappen. De foto die ik heb gebruikt is de foto van me vriend met de bos rozen die hij van mij gehad heeft met valentijn 2012. Natuurlijk mogen ook hier die gave sending love noortjes niet op missen dus daarom heb ik de gave border gebruikt 6002/0252 die je dus onderaan de leuke tekst ziet staan.

        6002/0364 Sending Love Xoxo & Carpe Diem

Zoals je ziet is deze border rand dus super geschikt om mee te scrappen en natuurlijk onwijs leuk op verschillende projecten maar ook erg gaaf voor de valentijn straks.


Hier zien jullie dat ik verschillende bloemen heb gebruikt in verschillende tinten. en daarin heb ik die leuke tekst van Noor erbij in geschoven 6410/0305.


zoals jullie kunnen zien is dit een veelzijdige stempel die je dus voor meerdere doeleinden kan gebruiken waaronder ook voor een geboorte of voor een kaartje zomaar.


Als laatste wil ik jullie nog even laten zien dan ik ook die kleine tekstjes leuk heb gebruikt van de Noor mal 6002/0364 die je ook op grotere projecten dus heel gaaf kan verwerken. Juist geeft dit net iets extra's aan je layout.


Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en hoop dat jullie ook gaan scrappen! Dus ook als je het nog nooit gedaan hebt zoals ik gewoon proberen. Voor meer over Scrapbook kun je terecht in de Noor! Design Scrapbooking groep op Facebook. Klik maar eens op bovenstaand logo en word lid.

Lieve groetjes,

0 reacties:

Een reactie posten