zaterdag 19 december 2015

Joy of Christmas

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een criss cross kerstkaart laten zien die ik gemaakt heb. Ik heb hierbij het nieuwe blok needles en pins gebruikt 6011/0317 zodat je kan zien dat je hier ook onwijs leuke kerst kaartjes mee kan maken.


Hier zien jullie dus die leuke groen en rood kleuren die natuurlijk helemaal in de kerstsfeer passen. Ook zit er in dit blok genoeg andere leuke design papiertjes zodat je er ook andere kaartjes mee kan maken zoals papier met buttons erop ! Neem eens een kijkje want het blok is echt de moeite waard.


Hier zien jullie dus die leuke kleurtjes en er zitten ook onwijs gave labels in die je zelf kan uitknippen en op je kaart of creatie kan gebruiken.


Hier zien jullie dus mijn Magnolia afbeelding die ik leuk verwerkt heb ik de blauwe mal ovaal 6002/0258. Hier kan je mooi je stempel afbeeldingen in kwijt zodat het net een ander effect geeft. Ook heb ik bij deze criss cross kaart gebruik gemaakt van de no end border 6002/0479 zoals jullie kunnen zien op de schuine gedeeltes 

 

Hier zien jullie dus de mallen afgebeeld je krijgt dus onwijs veel borders voor 1 prijs en geloof me je gaat ze onwijs veel gebruiken. Ik heb ze zoals je kan zien in kraft cardstock uitgestanst en daarna nog even bewerkt met wat ddbd witte gesso. 


Hier zien jullie de laatste foto van mijn criss cross kerstkaart waar ik de gave slee heb gebruikt van Noor 6002/2035 en deze heb ik bewerkt met een sneeuwpen en daarna verwarmd met me heattool zodat het een beetje omhoog komt. Dit kan je ook zien bij de Magnolia stempel bij haar muts. 


Verder heb ik me kaart nog even afgewerkt met wat bloemen, hulstblaadjes en wat witte bolletjes bij de slee zodat het wat meer winters effect krijgt.

Hoop dat jullie je hebben laten inspireren door dat nieuwe blok Needles en Pins en er ook mee aan de slag gaan. 

Lieve groetjes,


3 opmerkingen:

 1. Super mooie creatie !!
  Prachtig papier en de randjes zijn ook heel mooi !
  Ben niet zo voor die randjes maar als ik zie hoe ze ingevuld zijn op je creatie jamie die staan nu op mijn verlanglijst hoor !
  Aan gans het team een goed eind jaar en gezond creatief Nieuw Jaar !!
  Lieve groeten Doris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bedankt doris jij ook hele fijne dagen gewenst en wie weet wel met die gave no end border onder de kerstboom xx

   Verwijderen
 2. Fantastisch!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen