dinsdag 29 september 2015

Creatief Nieuwjaar!

Zoals jullie vast wel weten ben ik een enorme fan van kerst en winterkaartjes. en toen ik de nieuwe schaatsjes van Noor zag was ik verkocht, wat zijn het cuties zeg!


Ik heb dit keer als basis  ribbelkarton genomen. Deze heb ik ingesmeerd met gesso en goed laten drogen. De nieuwe  ijskristal cirkel heb ik gestanst en door midden geknipt en deez aan de zijkant beplakt. Daarop een label van Joy! Craft gedaan met daarop een design vel uit het Shabby Christmas papier blok. Bovenin eerst een dubbel lintje gestrikt met wat belletjes eraan geknoopt.

6002/2053 Noor! Design Ice Crystals

Toen kon het leukste werk beginnen en dat is lekker met alle winterse stansjes een klein tafereeltje onderaan de kaart maken. De rand tekst van joy! Crafts kon mooi bovenin geplakt worden en dit heb ik met wit gedaan.


De bomen natuurlijk bij elkaar en ja de slee mocht er ook bij natuurlijk. De wantjes moesten er eigenlijk op liggen maar dat lukte niet helemaal zoals ik wilde maar ik denk dat het er zo ook wel mee door kan toch.

6002/2034 Winter Wishes Gloves & Hat

In de hoek een bloementoef van de nieuwe vintage flourish hulst blaadjes met een denneappeltje en 2 roosjes. De sneeuwballen tak is ook van Joy crafts. De takjes kun je zelf een beetje rangschikken.
Tenslotte nog  wat sneeuwballetjes(zitzak vulling).  Als laatste nog de prachtige nieuwe schaatsjes aan een touwtje aan de zijkant gehangen.

   6002/2055 Noor! Design Winter Wishes Schaatsen

Dat was het voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Groetjes,


4 opmerkingen:

 1. Helemaal toppie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is weer beeldschoon geworden, er is weer
  genoeg op te zien....leuk creatief nieuwjaar
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi! En voor een Friezin kan dit natuurlijk niet ontbreken in de collectie.....toch?
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen