dinsdag 22 september 2015

Winter Wishes


Hallo allemaal,

hebben jullie dat grote Noor paperblog al gezien? Het zit vol super gaaf winters papier! Ik heb een vintage kaartje gemaakt en heb het designpapier oud gemaakt met behulp van de tool van Tim Holz, deze haal je langs de randjes van je papier en vervolgens kun je de randjes be-inkten met een dispenser en distres inkt "vintage photo".


Het plaatje  van het schaatsende paartje heb ik achter de ovale mal geplakt. De ovale mal heb ik eerst gestanst en embost op licht papier, daarna heb ik hem gemat op groen cardstock. De sneeuwvlok randen heb ik gestanst uit groen papier, ik heb wat kleinere sneeuwvlokjes gestanst en deze er boven opgeplakt met een klein groen pareltje om het groen weer terug te laten komen.


De grote sneeuwster heb ik gestanst uit wit glitter papier voor een extra winters effect.

 6002/2055 Noor! Design Winter Wishes Schaatsen

De schaatjes heb ik gestanst uit oud roze cardstock , geembost en ik heb ze een kleurtje gegeven met de distress inkt van Tim holz "vintage photo". Door de schaatsjes op te plakken met 3d tape en een klein split pennetje door de bovenkant, lijkt het net of ze opgehangen zijn aan een haakje.

Groetjes Miranda


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
4 opmerkingen:

 1. Sprakeloos mooi...!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, alleen jammer dat het paperblog niet meer te verkrijgen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soo so beautiful card here, I really love how it´s all put together and every detail is just well thought of, so the endresult is just sooo perfect. Really beautiful work here.

  BeantwoordenVerwijderen