donderdag 10 september 2015

Winter Pocket Letter

Je ziet  weer veel pocket letters her en der voorbij komen en toen ik het winter wishes atc blokje kreeg, ben ik daar eens mee aan het stoeien geweest .


Ik ben begonnen met alle vakjes te vullen met een velletje uit het atc papierblokje winter wishes..ideaal ze passen prima en je hoeft niks te snijden.. Daarna een mooi plaatje erbij gezocht uit het paper & picture blokje winter wonderland..ik was meteen verliefd op deze sneeuwpop!

6003/0408 ATC Paper Bloc Winter Wishes

 Het engste was eigenlijk om dat plaatje in 4-en de snijden maar ja dat stond toch echt wel leuk om zo 4 vakjes te vullen werd er gezegd dus ja Tiets heeft het maar gedaan:
De boven kant opgevuld met de sneeuwrand.


De onderkant heb ik aan de buitenkant opgepimt met de bomen en de slee van Noor. De handschoentjes heb ik met een strikje  bovenaan het plaatje vast gezet. De nieuwe schaatsjes  kunnen natuurlijk super leuk bij dit winterse thema en dit heb ik met een touwtje aan de zijkant laten hangen.

6002/2033 Winter Wishes Tekst Winter     6002/2035 Winter Wishes Sleigh

Je kunt lekker creatief  bezig zijn met een pocket letter,,past iets niet, snij er iets af  en plak er wat leuks overheen, en zelf de buitenkant kun je beplakken.

     6002/0459 Noor! Design Cutting & Embossing stans Bloem

Hier een voorbeeld van de mal die natuurlijk te groot was ,, dus gewoon in 2-en snijden en hup het past.. klein labeltje eraan gestrikt met een ronde postzegel met bijpassende tekst en weer een vakje gevuld, Langs de rand van de pocket letter heb ik allemaal lintjes geknoopt en het mutsje ook aan bevestigd.

Tot de volgende keer!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

3 opmerkingen:

  1. Helemaal leuk!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful work here once again. I´ve never made these small pocketcards, but I love how they look and ihow they´re small really artpieces like these. Sooo beautiful.

    BeantwoordenVerwijderen