zaterdag 12 september 2015

Let it Snow

Hallo allemaal,

Daar ben ik dan eindelijk ook weer eens met een nieuwe creatie. Het heeft even geduurd, maar na de vakantie ben ik hier even druk met andere dingen, dus het kaarten maken ligt momenteel echt op een laag pitje. Volgende week gaan ze hier ook nog de woning renoveren, dus veel lui over de vloer en natuurlijk een dikke bende.


Ik heb deze keer een winter tag gemaakt. Het prachtige papier is van Noor! Design - Shabby Christmas.

6011/0319 Paperbloc Shabby Christmas

Als basis heb ik de Label Frame van Dutch Doobadoo Shape gebruikt. Al het karton en design papier heb ik met een distresser bewerkt en vervolgens hier en daar wat witte crackle paint op gedaan.

    6002/0415 Blauw Rand

Langs beide zijkanten heb ik de prachtige randmal van Noor! Design gedaan.


Het plaatje komt uit een Papers& Pictures blokje van Noor! Design. Deze heb ik achter een blauwe vierkante mal passend gesneden, vervolgens heb ik dit op een stukje design papier gemat. Dit hoef je niet zelf te snijden, want er zit een bijpassende stans bij om dit zo uit te snijden.


Links onder heb ik een bloementoefje gemaakt, hierbij de paperart van Dutch Doobadoo gebruikt, deze heb ik met walnut stain Distress inkt bruin gekleurd.

   6002/2056 Noor! Design Happy Holidays Kerstbomen

Rechts onder heb ik de kerstboompjes van Noor! Design geplakt. Een klein beetje hoogte verschil gemaakt met wat kit. Ook deze boompjes zijn weer voorzien van witte crackle paint.

  6410/0317 Sending Messages Postcard stamps

Vervolgens heb ik nog met clearstempels van Noor! Design en de bijbehorende stansjes de teksten opgeplakt.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren.
Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer !De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)3 opmerkingen:

  1. Lekker winters!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What an amazing wintercard. It´s sooo beautiful and perfect put together so everything just goes in one with each other, and it looks fabulous.

    BeantwoordenVerwijderen