maandag 7 september 2015

Love

Hallo allemaal,

Wat blijft het toch leuk hè, die ATC kaartjes maken. En helemaal nu er steeds meer leuke materialen op de markt komen om te gebruiken bij het maken van deze kaartjes. Zo ben ik met de mask`s aan de slag geweest en heb er deze twee mee gemaakt.


Een stukje roze cardstock van ongeveer 6 x 8 cm heb ik voorzien van de patroontjes van de leuke atc mask`s. Dit heb ik met een sponsje en wat witte gesso gedaan. Deze roze kaartjes heb ik gemat op een wit kaartje en vervolgens op het basiskaartje geplakt. Deze heeft de maat van 8,9 x 6,4 cm.


En als versiering heb ik er een kleine Kraft label opgeplakt die ik voorzien heb van een klein tekstje, gemaakt met een postzegel woordjes stempel en witte embossingpoeder. En dan natuurlijk nog wat bloemen. Deze zijn gemaakt met de roll-up rosse. Ik heb ze uit wit papier gestanst en met een e-brusher voorzien van een kleurtje. Met een blad eronder, die een groen kleurtje heeft gekregen, een touwtje aan het labeltje en een parel in de bloemen vond ik het wel oke. En zo heb ik weer twee Artist Trading Cards kaartjes klaar.Ik vond het leuk dat je weer een kijkje kwam nemen en heb je ook ATC kaartjes gemaakt dan vinden we het natuurlijk erg leuk als je die komt ruilen in de  facebookgroep van Noor!Design ATC cards.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


5 opmerkingen: