zondag 20 september 2015

Pocket Letter Winter

Hallo allemaal,

Ja hoor, het is echt werkelijk waar, ook ik ben voor de verandering maar eens begonnen aan een Pocketletter, voor mij de allereerste keer. Ik vind het super leuk om te doen, op naar de volgende!


Op zo'n PocketLetter kun je natuurlijk heel veel Noortjes kwijt, al die leuke winterstansjes .... echt zo gaaf. Het papier is van Studio Light "Winter Memories" 

  6002/2034 Winter Wishes Gloves & Hat

Linksboven heb ik een klein papieren kleedje door de helft gesneden. Hierop een stukje ribbelkarton, vervolgens de wantjes en muts van Noor! Design uitgestanst van wit karton en deze bewerkt met Distress Inkt Walnut Stain.

6002/2053 Noor! Design Ice Crystals

Het ribbelkarton heb ik eerst bewerkt met witte Crackle Paint. Nadat dit droog was kon ik de stansjes er met kit opplakken. Op de wantjes heb ik nog een strikje van touw gedaan.


De grote nieuwe sneeuwvlok van Noor! Design heb ik uit wit karton gestanst, deze door de heft gesneden en op elke tag apart erop geplakt. Bovenop het plastic hoesje heb ik een tag van Dutch Doobadoo gedaan. Ook deze bewerkt met crackle paint, een lint erdoor, touwtje erom en een paar belletjes eraan gehangen.


Het plaatje is ook uit een uitdrukvel van Studio Light, deze heb ik passend schuin gesneden en over 2 tags geplakt. Hieronder heb ik de sneeuwvlok cirkel van Noor! Design gedaan. Nog een stukje verbandgaas eroonder verwerkt. Bovenop het plastic hoesje heb ik het woordje Winter van Noor! Design gedaan.


Op de rechtse tag heb ik een tekst van Noor! Design gestempeld. Bovenop het hoesje de slee van Noor! Design, wat uitdrukplaatjes van Studio Light en een paar witte takjes van Leane Creatief.

 6002/2029 Happy Holidays Merry Happy Reindeers

Linksonder heb ik een plaatje met kerstbomen van Studio Light op maat gesneden, deze achter het raampje van Noor! Design geplakt. Bovenop het hoesje wat natuurlijk materiaal gebruikt, een paar roosjes en het hertje van Noor! Design.

  6002/2055 Noor! Design Winter Wishes Schaatsen

En tot slot, het andere gedeelte van het papieren kleedje, weer een stukje ribbelkarton en hierop de nieuwe schaatsjes van Noor! Design. Op het hoesje nog het woordje Memories gedaan.

6410/0124 Winter Wishes Clearstamp Stars

Zo ... pfftttt hey, dit was weer een heel verhaal, maar ik hoop dat ik jullie met deze PocketLetter weer een beetje heb kunnen inspireren.

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)6 opmerkingen:

 1. Lekker winters, mooie details!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Astrid. Dit is de eerste keer dat ik überhaupt een pocket letter zie en ik vind het een superleuk idee!
  Ook heel mooi zoals de plaatjes in elkaar overlopen. Mooie kleuren, prachtig geheel!
  Groet, Riëtte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook nog nooit van een pocketletter gehoord maar wat ik zien vind ik super mooi !!
  erg mooie overlapping ik vind het een Topper !!

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi! Prachtige uitwerking!

  Lieve groet, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wowww, very, very nice !!!
  kind regards from Austria,
  Fräulein KidsliKids

  BeantwoordenVerwijderen